Ammattilaisille

Enerline® lattialämmitys ammattilaisille

Vesikiertoinen Enerline® lattialämmitys on oman tuotekehityksemme ja tuotteistamisemme tulos. Korkea laatu, valikoiman monipuolisuus sekä järjestelmän kilpailukykyisyys ovat nostaneet Enerlinen yhdeksi markkinoiden nopeimmin kasvavimmista lattialämmitysjärjestelmistä.

Monipuolisten asennusmahdollisuuksiensa ansiosta järjestelmä soveltuu käytettäväksi kaikissa rakenneratkaisuissa, mahdollistaen myös eri putkitustapojen hyödyntämisen. Laaja putkivalikoima varmistaa sen, että jokainen kohde voidaan suunnitella yksilöllisesti.

Lataa Enerline esite hbspt.cta.load(25165032, ’5ed775fc-727b-49d5-977c-d596a4328ab7’, {”useNewLoader”:”true”,”region”:”eu1″});

Asuntotuotanto

Kerrostalot, rivitalot, hoivakodit ja muut asuntotuotannon kohteet ovat yksi Enerlinen pääkohderyhmistä. Järjestelmä suunnitellaan kohteeseen aina yksilöllisesti ja tarpeen mukaisesti. Enerline on varma, turvallinen ja kestävä valinta kaikkiin asuntotuotannon kohteisiin.

Julkiset tilat

Enerline® on kasvanut merkittäväksi järjestelmätoimittajaksi koulujen, päiväkotien ja muiden julkisten tilojen lämmönjakojärjestelmiä suunniteltaessa. Monipuolisten asennusmahdollisuuksiensa ansiosta järjestelmä soveltuu käytettäväksi kaikissa rakenneratkaisuissa, mahdollistaen myös eri putkitustapojen hyödyntämisen. Laaja putkivalikoima varmistaa sen, että jokainen kohde voidaan suunnitella yksilöllisesti.

Saneerauskohteet

Järjestelmä mahdollistaa useita toimivia ratkaisuja eri saneerauskohteiden tarpeisiin. Enerlinen laaja valikoima sisältää lukuisia lämmönluovutukseen liittyviä tuotteita sekä erityyppisiä eristeratkaisuja. Järjestelmä on suunniteltu toimimaan myös betonirakenteisissa saneerauskohteissa, joissa sen etuna on edistyksellinen uritusmenetelmä.

Teollisuus

Esimerkiksi XXL- ja Master -jakotukit sekä 20-25mm putkistot on suunniteltu vastaamaan erityisesti teollisuuden tarpeisiin. Järjestelmä voidaan suunnitella monipuolisesti – aina yksilöllisten toiveiden mukaan.

Sulanapito

Sulanapitoon Enerline® tarjoaa kattavan ohjausvalikoiman sekä markkinoiden laajimman putkistovalikoiman. Järjestelmä soveltuu mainiosti kaikkiin sulanapitokohteisiin, esimerkiksi piha-alueille, kaduille ja rakennusten sulanapitotiloihin.

Omakotitalot

Enerline® on laadukas ja toimintavarma valinta viihtyisään omakotiasumiseen. Järjestelmä koostuu erittäin kestävistä komponenteista, ja sen asennettavuus on poikkeuksellisen hyvä. Monipuolinen ohjausvalikoima ja laadukkaat virtausmittarilliset jakotukit takaavat tilaan tasaisen lämmön sekä vaivattoman ylläpidon.

Tutustu järjestelmään