Yhteystiedot

Yhteystiedot

Myynti ja asiakaspalvelu ovat avoinna ma-pe 8-16

Heatco Finland Oy / Enerline
Koivupurontie 6A
40320 Jyväskylä
FINLAND

Puh. 020 7209 080
E-mail: myynti@enerline.fi

Enerline on Heatco Finland Oy:n suunnittelema korkealaatuinen ja sertifikoitu vesikiertoinen lattialämmitysjärjestelmä.

www.heatco.fi

Myynti ja asiakaspalvelu

 • Aaro Väisänen

  Asiakasvastaava, Tampere Puh. +358 44 720 9067

  Aaro, insinöörimme Pirkanmaalta. Konetekniikka-taustansa ansiosta Aaro tuntee IV-laitteet, lämpöpumput ja niiden ohjauksen pintaa syvemmältä. Käytännönläheinen työskentely ja asiakkaiden kanssa yhdessä tekeminen ovat hänelle tärkeitä arvoja. Yhteistyökykyinen Aaro uskoo, että ponnistelut yhteisen tavoitteen eteen tuovat tuloksen kaikille. Työn ulkopuolelta hän saa virtaa perheen arjen pyörittämisestä ja liikunnasta.

 • Heikki Ylänne

  Asiakasvastaava, Vantaa Puh. +358 44 019 0078

  Hyväntuulisen ja pirteän työkaverin maineessa olevan Heikin löytää Heatcon Vantaan konttorilta. Myyjän tehtävässä Heikin auttamishalu ja ongelmanratkaisukyky tulevat tarpeeseen. Työssään Heikkiä innostaa uuden oppiminen ja ihmisten kanssa toimiminen. Heikki tuntee olonsa kotoisaksi niin kansallispuistoissa vaeltaessa, kuin suurkaupungeissa suunnistaessa.

 • Antti Mäenpää

  Asiakasvastaava, Kempele Puh. +358 44 712 3938

  Antti on Oulun toimipisteen myyjä.

 • Hans Jyrinki

  Asiakasvastaava, Jyväskylä Puh. +358 44 767 0778

  Hans syttyy, kun töissä on sopivasti kiirettä ja asiat menevät eteenpäin. Käytännönläheinen ja tutkiva luonne löytää asiakkaiden kanssa aina ratkaisut, jotka sopivat asiakkaan omaan juttuun ja jotka ovat aina yhtä miestä suurempia. Monipuolinen kokemus pistetään täysillä kehiin. Vastapainona työlle Hans nauttii jalkapallosta, hyvästä musiikista ja kalastuksesta.

 • Laura Tyyskä

  Asiakaspalvelija Puh. +358 44 720 9050

  Asiakkaan luottonainen Laura on tunnettu hymyherkkyydestään. Asiakkaat tai työkaverit eivät jää pulaan kun Laura on paikalla. Asiakaspalvelun, vaihteen ja tilauksien hoitamisen lisäksi Laura varmistaa, että myynti luistaa ja juoksevat asiat kurotaan kiinni. Työssään tarkka Laura maalaa vapaalla suuremmalla pensselillä ja heittäytyy stylistiksi tai uppoutuu pienten askarteluprojektien pariin.

 • Marjo Aaltonen

  Asiakaspalvelija Puh. +358 44 720 9064

  Positiivisella elämänasenteella varustettu Marjo toimii Heatcolla markkinoinnin ja asiakaspalvelun parissa. Nämä tehtävät sopivatkin huolelliselle, tarkalle ja idearikkaalle Marjolle loistavasti. Kun päivän työt on tehty, Marjo rentoutuu perheen parissa. Vapaa-ajalla Marjo heittää lenkkarit jalkaan ja lähtee juoksemaan lenkkipoluille tai suuntaa salille treenaamaan.