Kuluttajille

Enerline vesikiertoinen lattialämmitys omakotitaloihin

Vesikiertoinen Enerline lattialämmitys on oman tuotekehityksemme ja tuotteistamisemme tulos – kotimainen takuutuote, joka soveltuu asennettavaksi kaikenlaisiin lattiarakenteisiin, sekä uudis- että saneerauskohteisiin. Korkea laatu, valikoiman monipuolisuus sekä järjestelmän kilpailukykyisyys ovat nostaneet Enerlinen yhdeksi markkinoiden nopeimmin kasvavimmista lattialämmitysjärjestelmistä.

Vaivaton ja huoltovapaa

Lattialämmityksen huonekohtaisten termostaattien avulla säädät valitsemasi lämpötilat eri tiloihin vaivattomasti. Ammattilaisen oikein asentama lattialämmitysjärjestelmä on myös täysin huoltovapaa ja vaivaton ylläpitää.

Tarkka ja yksilöllinen suunnittelu

Enerline vesikiertoinen lattialämmitys toteutetaan aina yksilöllisen suunnittelun pohjalta. Putkitustapa määritellään tilakohtaisesti asiakkaan tarpeiden mukaan – Enerline taipuu kaikkiin eri putkitustapoihin.

Lattialämmitystä on helppo laajentaa oleskelutilojen lisäksi varastotiloihin, autotalleihin ja halutessasi vaikkapa piha-alueiden sulanapitoon.

Vaihtoehtoja tulevaisuuteen

Vesikiertoinen lattialämmitys on lämmöntuottojärjestelmästä riippumaton, joten voit tulevaisuudessa vaihtaa lämmitysjärjestelmää nopeasti kehittyviin energiaa ja ympäristöä säästäviin järjestelmiin. Lämmönlähteeksi voit valita sopivimmaksi arvioimasi vaihtoehdon, kuten kaukolämmön, maalämpö- tai ilmavesilämpöpumpun, aurinkoenergian, öljyn, kaasun, puun, pelletin tai hakkeen, sähkölämmitystä unohtamatta.

Sisustajan unelma

Enerline vesikiertoinen lattialämmitys on näkymätön lämmitysratkaisu, joka antaa omakotitalon sisustajalle vapauden toteuttaa omia sisustamiseen ja tilaratkaisuihin liittyviä toiveitaan.

Säästä energiaa ja ympäristöä

Laskemalla sisälämpötilaa säästät energiaa ja ympäristöä. Monipuolinen ohjausvalikoima ja laadukkaat virtausmittarilliset jakotukit takaavat tilaan tasaisen lämmön sekä vaivattoman ylläpidon. Tämän ansiosta sisälämpötilaa voidaan laskea pistemäiseen patterilämmitykseen verrattuna – viihtyvyydestä tippaakaan tinkimättä.

Tutustu järjestelmään